Başbakan Yıldırım: Güvendiğiniz dağlara kar yağması yakındır

Başbakan Yıldırım: Güvendiğiniz dağlara kar yağması yakındır

Başbakan Binali Yıldırım Erzincan'da yaptığı konuşmada "Bu sefer sert kayaya çarptınız. PKK, PYD, YPG, sırtınızı sıvazlayanlara güvenmeyin. Güvendiğiniz dağlara kar yağması yakındır” dedi.

Başbakan Binali Yıldırım, Erzincan’da vatandaşlara seslendi.

Afrin’e yönelik Zeytin Dalı Harekatı’yla ilgili açıklamalarda bulunan Yıldırım, "Bu sefer sert kayaya çarptınız. PKK, PYD, YPG, sırtınızı sıvazlayanlara güvenmeyin. Güvendiğiniz dağlara kar yağması yakındır” dedi.

ABD’ye de tepki gösten Yıldırım, şu ifadeleri kullandı:

ABD yönetimi diyor ki 'Bizim, Suriye'de terör örgütleriye kurduğumuz ilişki bir tercih değil, bir mecburiyet.' Bu ne demek? Bu, bizim lisanımızda 'Özrü kabahatinden büyük' demek. Şimdi DEAŞ bitti, DEAŞ bitince mecburiyet bitti mi? Bitti. O halde niye devam ediyorsunuz? Niye daha fazla silah gönderiyorsunuz?

Milletimizin rahatı için Afrin'de kahramanlarımız destan yazıyor. Afrin'e oradaki kahraman Mehmetçiklerimiz gereken neyse yapıyor. Uluslararası hukuktan doğan bir hakla sınırdışı operasyonları gerçekleştiriyoruz İnsanımıza yönelik tehditler tamamen bitene kadar bu operasyonlar devam edecek.

KILIÇDAROĞLU KİMDEN YANASIN?

Ey Kılıçdaroğlu sen hangi akla hizmet ediyorsun? 7 düvelin desteklediği PYD/PKK devletimize kafa tutuyor sen kimden yanasın çık da söyle. Teröristlerin üzerine gideceğiz, sen istesen de istemesen de. Diyor ki, 'Bu milletin en korkak adamı Recep Tayyip Erdoğan'dır' diyor, senin korkak dediğin adama 15 Temmuz'da tankların arasından geçerek milletinin yanına geldi. Afrin operasyonu devletin operasyonuymuş siyasetin değil. Allah akıl fikir gelsin, bu yaşa gelmiş hala devlet nedir farkında değil. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN