Bazı maçlar tehir edilmeli

Bazı maçlar tehir edilmeli

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Siyah-Beyazlıların yoğun fikstürü nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu’na çağrıda bulundu. Fikret Orman, “Yoğun fikstürümüzde yer alan bazı maçların tehir edilmesi lazım. Beşiktaş Türkiye’nin Avrupa’daki yüzü, biz bu ülkeyi temsil ediyoruz” diye konuştu.

İzmir’de gerçekleştirilen Kartal Yuvası mağazası açılışına katılan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Yoğun fikstürden dolayı Siyah-Beyazlıların Teknik Direktörü Şenol Güneş’in yapmış olduğu açıklamaların hatırlatılması üzerine Orman, Türkiye Futbol Federasyonu’na çağrıda bulunarak, “Bazı maçların tehir edilmesi lazım. Beşiktaş Türkiye’nin Avrupa’daki yüzü, biz bu ülkeyi temsil ediyoruz” dedi.

Orman şöyle konuştu: “Yoğun bir fikstür oldu. Bayern Münih maçları, Fenerbahçe maçları geliyor sonra. Trabzon, Başakşehir falan... 18 Mart’a kadar inanılmaz yoğun bir tempo var. Beşiktaş’ın güçlü bir kadrosu var ama buraları biraz dengelemeleri lazım. Bana soruyorsanız bazı maçların tehir edilmesi lazım, özellikle kupa maçlarıyla alakalı. Beşiktaş Türkiye’nin Avrupa’daki yüzü, biz bu ülkeyi temsil ediyoruz. Birazcık da o konuyla ilgili bize tolerans değil de, yardım edilmesi lazım. Ancak bu konuyla ilgili kimseyle bir görüşmemiz olmadı.” Öte yandan Everton’a 27 milyon euroya transfer olan Cenk Tosun’un yeni takımında yedek kalmaya başlaması, Mavi-Beyazlı ekibin taraftarlarını kızdırdı. İngiliz taraftarlar Cenk’e ilk 11’de forma verilmesi için, Twitter’da kampanya başlattı.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN