Belçika - Panama maç sonucu: 3-0

Belçika - Panama maç sonucu: 3-0

Kadrosunda De Bruyne, Hazard ve Lukaku gibi birçok yıldızı bulunduran Belçika, 2018 Dünya Kupası ilk maçında Panama ile karşılaştı. Yıldızlar topluluğu Belçika, ikinci yarıda bulduğu gollerle Panama'yı 3-0 mağlup etti ve Dünya Kupası'na galibiyetle başladı.

2018 FIFA Dünya Kupası G Grubu ilk hafta maçında Belçika, Panama'yı Lukaku (2) ve Mertens'in attığı gollerle 3-0 mağlup etti ve turnaya hata yapmadan başladı.

2018 Dünya Kupası'nın en iddialı takımlarından birisi olan Belçika, Panama maçı ile turnuvaya açılış yaptı. Almanya, Arjantin, Brezilya gibi favorilerin ilk maçlarda puan kaybetmesi tüm gözleri Belçika maçına çevirmişti.

Lukaku, Hazard, De Bruyne, Mertens gibi yıldızlara sahip olan Belçika, Panama'yı 3-0 mağlup etti ve ilk maçında galibiyetle tanıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN