Beşiktaş Adriano'yu KAP'a bildirdi

Beşiktaş Adriano'yu KAP'a bildirdi

Beşiktaş, Barcelona'dan Adriano'nun transferi için görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

Beşiktaş'ın Barcelona'dan transfer ettiği Brezilyalı sol bek Adriano Correia, İstanbul'a geliyor. Siyah-beyazlı kulüp yetkililerinden alınan bilgiye göre, prensipte anlaşma sağlanan Adriano, bugün öğle saatlerinde İstanbul'a gelerek sağlık kontrolünden geçecek. Barcelona'da forma giyen 31 yaşındaki futbolcunun, sağlık kontrollerinin ardından siyah-beyazlı takımın Avusturya kampına katılması bekleniyor.   

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, Barcelona'dan Adriano'nun transferi için görüşmelere başlandığını Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

İŞTE YAPILAN AÇIKLAMA

"Adriano Correia'nın transferi ile ilgili olarak oyuncunun kendisi ve kulübü FC Barcelona ile görüşmelere başlanmıştır."

16-07/24/screenshot_1.jpgBeşiktaş'ın resmi sitesinden yaptığı Adriano açıklaması / FOTOĞRAFLAR: SOSYAL MEDYA - BJK.COM.TR

16-07/24/screenshot_2.jpg
KAP'a yapılan resmi açıklama

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN