Beşiktaş evinde ağırladığı Akhisar Belediyespor'u 3-1 yendi

Beşiktaş evinde ağırladığı Akhisar Belediyespor'u 3-1 yendi

Spor Toto Süper Lig'in 21. hafta maçında lider Beşiktaş sahasında Akhisar Belediyespor'u 3-1 mağlup etti.

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında, zirve mücadelesi veren Başakşehir, Galatasaray ve Fenerbahçe puan kayıpları yaşarken, ligin lideri Beşiktaş kendi evinde Akhisar Belediyespor'u ağırladı.

Vodafone'yı dolduran binlerce taraftarının desteğiyle maça oldukça istekli başlayan Siyah Beyazlılar, henüz 13. dakikada Cenk Tosun'un golüyle 1-0 öne geçmeyi başardı.

KRİTİK 3 PUAN

Bu golün ardından hız kesmeyen Kara Kartal, 27'de Talisca'nın füzesi, 69. dakikada ise Atınç'ın kafa vuruşuyla skoru 3-0'a getirmeyi başardı. 3-0'dan tek tük pozisyonlar bulmaya başlayan Akhisar, 81. dakikada Olcan Adın'la ağları havalandırsa da, Beşiktaş'ın bu kritik haftada 3 puanı hanesine yazdırmasına engel olamadı.

Bu sonuçla 47 puana yükselen Beşiktaş, en yakın takipçisi Başakşehir'le arasındaki farkı 4'e yükseltirken, önümüzdeki hafta oynayacağı Galatasaray derbisi öncesi oldukça avantajlı bir konuma geçti. Akhisar Belediyespor ise 24 puanda kaldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN