Beşiktaş transferde tüm şartları zorluyor

Beşiktaş transferde tüm şartları zorluyor

Yeni sezon hazırlıklarına start veren Beşiktaş, kadrosunda bulunan kiralık oyuncular Caner Erkin ve Atınç Nukan'ın tekrar takıma kazandırılması dışında yeni bir transfer yapmadı.

Caner'i bonservisi ile alan Siyah Beyazlılar, Atınç'ı da yine 1 yıllık kiraladı. Atınç için Leipzig'e 150 bin Euro kiralama bedeli ödeyecek olan Beşiktaş, futbolcunun satın alma opsiyonunu da 2.5 milyon Euro olarak belirledi.

Stoper ve forvet önceliğini verdiği transfer planlamasında, şartların uygun olması halinde kanat oyuncusu da almayı düşünen Siyah Beyazlılar, Rhodolfo haricinde henüz oyuncu satışı yapamadığı için bonservisli oyuncu alamıyor. Üstelik takımdan gönderilmesi düşünülen Aras, Pedro, Boyko, Milosevic,Veli, M.Pektemek gibi isimlerin de şu ana kadar somut adımlar atmaması, Beşiktaş yönetiminin buradan kazanmayı düşündüğü paralardan da mahrum kalmasına sebep oluyor.

ABOUBAKAR BİLMECESİ

Stoper ve forvete gerekli olan kaynağın yaratılması için Beşiktaş- Lyon - Marcelo üçgeninde yapılan pazarlıklardan net bir sonuç çıkmamış olması da yönetimin şu ana kadar elini kolunu bağlayan diğer bir etken. Bu sebeple Aboubakar haricindeki diğer hedefleri kiralık ve bonservisi elinde olan futbolculardan seçen transfer komitesi, mecburen görüştüğü futbolculara talip olan Avrupa kulüplerinin yaptığı pazarlıkların sonucunu bekleyince transfer görüşmeleri bir hayli uzuyor. Geçen sezon transferin son günlere kalmasıyla Şenol Güneş ile yaşanan gerginliği tekrarlamak istemeyen yönetim en azından forvet transferini son anlara bırakmamak için uğraşacak. Transfer komitesi bu sebeple 1 aydır almak için uğraştıkları Aboubakar transferinde yaşanan süreci bu hafta kesin olarak olumlu veya olumsuz sonuçlandırmak için Porto ve Lorient ile son kez görüşecek. Fransız basınında yer alan son iddialara göre Marsilya'nın da transfer listesine giren Aboubakar transferini sonlandıracak olan Beşiktaş transfer komitesi masadan olumsuz bir sonuçla kalkması halinde diğer alternatiflere daha somut ve resmi tekliflerle gidecek.

Pepe için tüm limitleri zorlayıp bu transferi sonuna kadar kovalama düşüncesinde olan Siyah Beyazlılar bu görüşmeleri de önümüzdeki hafta sonuna kadar olumlu veya olumsuz bitirmek amacında.

İSTANBUL/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN