Beşiktaş'a fırsat doğdu! Demba Ba yabancı kuralına takıldı

Beşiktaş'a fırsat doğdu! Demba Ba yabancı kuralına takıldı

Beşiktaş’a bonservisini almak istediği Demba Ba’da elini oldukça güçlendirecek bir fırsat doğdu. Çin'de sezon başında işleyecek yabancı kuralı, siyah-beyazlıların lehine işleyecek.

Milliyet'in haberine göre, Beşiktaş’a bonservisini almak istediği Demba Ba’da elini oldukça güçlendirecek bir fırsat doğdu. Çin’de sezon başında değişen yabancı kuralı, siyah-beyazlıların lehine işleyecek.

EN FAZLA 5 YABANCI

Yapılan değişiklikle 3+1 uygulaması (3 yabancı ve 1 Asyalı) yerine, ilk 11’de sadece 3 yabancı forma giyebilirken, kulüpler 18 kişilik kadrosunda ise en fazla 5 yabancı oyuncu bulundurabiliyor.

Demba Ba’nın bonservisini elinde bulunduran Shanghai Shenhua, Mart ayında sezon başlarken federasyona bildirdiği kadroda kontenjanı doldurdu. Shanghai’nin kadrosunda 2 Kolombiyalı, 1 Arjantinli, 1 Nijeryalı, 1 G.Koreli olmak üzere 5 yabancı futbolcu bulunuyor. Demba Ba’yı kadroya alması şu an için mümkün olmayan Çin ekibinin, Senegalli forveti çok uygun bir fiyat karşılığında Beşiktaş’a bırakabileceğine dikkat çekiliyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN