Beşiktaş'ın istediği Emre Mor için B.Dortmund da devrede

Beşiktaş'ın istediği Emre Mor için B.Dortmund da devrede

Beşiktaş'ın transferinde büyük yol katettiği gurbetçi yıldız için Borussia Dortmund da devreye girdi. Emre'nin kulübü Nordsjaelland'ın 4-5 milyon euroluk bir rakam talep ettiği öğrenildi.

Süper Lig'in şampiyonu Beşiktaş transfer çalışmalarını sürdürüyor. Siyah beyazlılar, milli futbolcu Emre Mor'u transfer etmek için girişimlerini sürdürürken, karşısında dişli bir rakip buldu.

Danimarka gazetesi Ekstrabladet, Emre Mor konusunda flaş bir gelişme duyurdu. Haberde, Beşiktaş'ın yakından ilgilendiği 18 yaşındaki gurbetçi yıldız için Borussia Dortmund'un devrede olduğu yazıldı. Alman devinin, Nordsjaelland kulübüyle temas kurduğu ifade edilirken, Danimarka ekibinin Emre'den 4-5 milyon Euro civarında bir bonservis geliri beklediği vurgulandı.

16-05/20/2016-05-20_175829.jpg

A Milli Takım'ın EURO 2016 kadrosuna çağrılan 18 yaşındaki futbolcu için Siyah-Beyazlı yönetim bu transferde elini çabuk tutmak zorunda olduğu kaydedildi.

KANATLARDA OYNUYOR

Hücum hattının her iki kanadında görev yapan Emre için Beşiktaşlı idarecilerin önümüzdeki günlerde Nordsjaelland kulübünün yetkilileriyle bir araya geleceği öğrenildi. Kartal, bir yandan da oyuncuyla görüşmelerini aralıksız olarak sürdürüyor.

Danimarka Süper Ligi'nde bu sezon 13 maçta forma giyen Emre 2 gol kaydetti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN