Beşiktaş'ın koreografisinde Kıbrıs hatası

Beşiktaş'ın koreografisinde Kıbrıs hatası

Beşiktaş'ın zafer gecesinde izleyicilerin gözünden kaçmayan hata sosyal medyada gündem oldu. Yunan takımı Olympiakos'u 10 kişi kalmasına rağmen muhteşem futbolla deviren Beşiktaş'ın çeyrek finale yükseldiği maçta açılan koreografide Kıbrıs'ı unutması sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasına girdi.

Beşiktaşlı taraftarlarının Olympiakos maçında yaptıkları koreografide Kıbrıs'ı unutması sosyal medya kullanıcılarının dikkatinden kaçmadı. Dün gece Beşiktaş stadı Vodafone Arena'da açılan muhteşem koreografide Beşiktaş'ın 3 yıldızı ile İstanbul-Stockholm rotası çizilmişti.

17-03/17/screenshot_1.png

Stockholm'u önemli kılan neden ise UEFA Avrupa Ligi'ne ev sahipliği yapacak olmasıydı ancak özenle hazırlanan koreografide çok önemli bir detay bir süre sonra dikkatli kullanıcıların gözüne çarptı.

17-03/17/8242011.jpg

KIBRIS DETAYI

Futbolseverlerin dikkatinden kaçmayan hata, kısa sürede sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasına girdi. Dikkat çeken koreografide Kıbrıs'a yer verilmemişti.

Sosyal medyadaki yorumlarda kullanıcılar ikiye bölünürken bir kısım, Olympiakos'un Yunan takımı olması nedeniyle Kıbrıs haritasının varlığının tartışma yaratacağını savunurken, diğer bir kısım ise hatanın tamamen koreogfrafiyi hazırlayanların dikkatsizliği neticesinde yaşandığını ileri sürdü.  

17-03/17/8242002.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN