Beşiktaş'ın kutlamaları sırasında FB TV'de Euroleague programı

Beşiktaş'ın kutlamaları sırasında FB TV'de Euroleague programı

Beşiktaş'ın şampiyonluğunu kutladığı sıralarda FB TV'de THY Euroleague şampiyonluğuyla ilgili yayın yapıldı. Bu görüntüler sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına girdi.

Beşiktaş, Gaziantepspor'u Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında 4-0 yenerek şampiyonluğunu ilan etti. Gaziantep'te son düdüğün gelmesinin ardından Beşitkaşlılar çılgınca şampiyonluğu kutlama başladı.

Sporx'in haberine göre, geçtiğimiz sezon şampiyonluğa ulaşan Beşiktaş, bu yılda aynı başarıyı tekrarlayarak ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Galatasaray'ın önünde yeniden mutlu sona ulaştı. Beşiktaş'ın Süper Lig'de şampiyonluğa ulaştığı dakikalarda FB TV'de THY Euroleague şampiyonluğuyla ilgili yayın yapıldı.

FB TV'de Euroleague şampiyonluğunun yeniden yayınlanması dikkat çekerken, bu olay sosyal medyada hem Beşiktaşlı hem de Fenerbahçeli taraftarlar tarafından konuşulan olaylardan oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN