Beşiktaşlılara '80 kilometre' kriteri

Beşiktaşlılara '80 kilometre' kriteri

II. Louis Stadı'na sadece Monaco'nun 80 kilometre çapında yaşayan ve Fransa pasaportu olan Türkler alındı. Lucescu ve Deschamps'ın da izlediği maç öncesi stat çevresinde Siyah-Beyaz formaya izin verilmedi.

Avrupa Ligi'nde geçen sezon Fransa'da oynanan Lyon maçındaki olayların iki yıl içinde tekrarlanması halinde 1 yıl men cezası gelecek olması nedeniyle yönetim kararı ile Monaco'ya Beşiktaş taraftarı götürülmedi. Sadece Türk pasaportu olanlara da bilet satılmadı. Monaco'nun 80 kilometre çapındaki alanda ikamet eden ve Fransa pasaportu olan Türkler ise mücadeleyi tribünden izleyebildi. Çevre ülkelerden gelen taraftarlar da biletleri olmasına rağmen stada giremedi. Güvenlik güçleri, stat çevresinde üzerinde Beşiktaş forması veya tişörtü olanlardan kıyafetlerini değiştirmesini istedi. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Gençlerbirliği sınavında ilk 11'de yer alan Gökhan, Oğuzhan, Lens ve Negredo'yu kulübeye çekti. Babel, Quaresma, Caner ve Tolgay ise ilk 11'de şans buldu. Mücadeleyi Türkiye teknik Direktörü Mircea Lucescu ile Fransa Teknik Direktörü Didier Deschamps da maçı tribünden izledi.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN