Beşiktaş'taki saldırıda terör propagandası yapan 235 kişi gözaltında | Son dakika haberleri

Beşiktaş'taki saldırıda terör propagandası yapan 235 kişi gözaltında | Son dakika haberleri

İstanbul Beşiktaş’ta düzenlenen terör saldırısı sonrasında facebook ve twitter sosyal medya hesaplarından paylaştıkları terör yanlısı paylaşımlarla “halkı kin ve nefrete” sürükledikleri gerekçesiyle 235 kişi gözaltına alındı.

İçişleri Bakanlığı: PKK/KCK terör örgütüne yönelik olarak, 11 ilde gerçekleştirilen operasyonlarda, terör örgütü adına faaliyetlerde bulunduğu ve sosyal medya üzerinden terör örgütü propagandası yaptığı tespit edilen toplam 235 kişi gözaltına alınmıştır.

NELER SÖYLEMİŞLERDİ?

İşte o iğrenç mesajlardan bazıları: "Bölün de gidelim be, yeter bu si…….. ülkesi", kanlı çevik kuvvet polis fotoğraflarının üzerine "Çok güzel bir gün", "Polislere ölüm", "Bugün bir patlama bekliyordum. Yazmadım dedim olursa başımıza iş almayalım diye.", "Tak bu defa güzel (TAK) tı… Üzülüyormuyum asla"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN