Binali Yıldırım: Gelecek için söz sende

Binali Yıldırım: Gelecek için söz sende

Başbakan Binali Yıldırım, referanduma günler kala 'evet' mitinglerine Kütahya'dan devam etti. Referandumun önemine vurgu yapan Yıldırım, "Uzun yıllardır ihtiyaç duyduğumuz bu değişimi gerçekleştirecek misiniz? Türkiye'nin geleceği için söz sende Kütahya. Birlikte yeni bir tarih yazacak mıyız?" dedi.

Başbakan Binali Yıldırım Referanduma günler kala mitinglerine hız kesmeden devam ediyor. Referandumun önemine dikkat çeken Yıldırım, 'Türkiye'nin geleceği için söz sende Kütahya. Birlikte yeni bir tarih yazacak mıyız?' dedi.

İşte o konuşmadan öne çıkanlar

Biz bu topraklara aşkla bağlıyız. İşimiz hizmet, gücümüz millet. Biz gençlerimiz geleceğe umutla baksınlar diye siyaset yapıyoruz.Biz hizmet ve eser siyaseti yapıyoruz. Allah bu milleti bir daha İMF kapılarına gitmeye mecbur bırakmasın. Türkiye'nin zayıf iktidarlar döneminde neler kaybettiğini sizler iyi biliyorsunuz. o yıllarda Türkiye doğru düzgün karar alamadı, Bakanlar Kurulu'nu bile toplayamadı. Onların uçurumun kenarına getirdiği Türkiye'yi sizlerle el ele vererek düzlüğe çıkardık. Önümüze çıkan engelleri aşa aşa sizinle yaptık. En son da 15 Temmuz'da yaptık. 15 Temmuz bu milletin destan yazdığı gecedir. Kütahya darbecilere geçit vermedi. Bu bayrak inmedi, bu ezanlar dinmedi. Allah sizlerden razı olsun.

ONLAR SADECE ENGELLEMEK İÇİN VARLAR

Siyasetçinin görevi ülkesine hizmet etmektir. Bugün anayasa değişikliğine hayır diyenler geçmişte milletin yararına her hizmete hayır dediler. Biz onları biliriz. Onlar sadece engellemek için varlar. Siz bizim yanımızdasınız ya bu bize yeter, millet bize yeter.Aman AK Parti ilerlemesin bunun için çalışıyorlar onların işleri yapmak değil yapılanı engellemektir. Milletin de onlardan bir umudu yok. İstedikleri kadar hayır hayır diye bağırsınlar.

EVET ÇIKACAK SİZ DE HESAP VERECEKSİNİZ

PKK, FETÖ hayır diye kendini parçalıyor. EVET çıkarsa biz biteriz diyorlar. EVET çıkacak sizde biteceksiniz. Kandil'iniz sönecek, FETÖ de hesabını verecek.

KÜTAHYA'YA BÜYÜK MÜJDE

Kütahya'ya 600 yataklı bir şehir hastanesi yapıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun. Eskişehir Kütahya Afyon Burdur Antalya hızlı treni yapılacak. Kütahya'dan da geçecek. 2 bin 200 yeni konut yapılıyor. Sulama tesisleriyle 170 dönüm araziyi suyla buluşturuyoruz. Kütahya - Zafer OSB'nin yapımı devam ediyor.

GELECEK İÇİN SÖZ SENDE

Daha büyük hedefler için var mısınız? Uzun yıllardır ihtiyaç duyduğumuz bu değişimi gerçekleştirecek misiniz? Türkiye'nin geleceği için söz sende Kütahya. Birlikte yeni bir tarih yazacak mıyız? 16 Nisan'da inşallah büyük Türkiye için açılan kapıdan birlikte geçeceğiz. Milletin basireti bugüne kadar hep doğruyu gördü. Milli irade ve millete saygısı olmayanların mevcudu korumak isteyenlerin son kullanma tarihi pazar günü bitiyor.

2 gün boş durmak yok. Hanımlar bu zafer sizlerin zaferi olacak. Sandıklara sahip olacağız. Pazar günü inşallah Kütahya rekor kıracak. Hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum. Allah'a emanet olun.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN