Bingöl şehidi Abdullah Büyüksoy Ankara’da son yolculuğuna uğurlanıyor

Bingöl şehidi Abdullah Büyüksoy Ankara’da son yolculuğuna uğurlanıyor

Bingöl'de terör örgütü PKK'ya yönelik yapılan operasyonda ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan Uzman Çavuş Abdullah Büyüksoy Ankara'da son yolculuğuna uğurlanıyor. Cenazeye devletin zirvesi katılıyor.

Bingöl’ün Genç ilçesi Yeniyazı bölgesinde yapılan operasyonda PKK’lı teröristlerle girilen çatışmada ağır yaralanarak Bingöl Devlet Hastanesine kaldırılan ve burada şehit olan Uzman Çavuş Abdullah Büyüksoy için ikindi namazını müteakip cenaze namazı kılınacak. Cenaze namazına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, Milli savunma Bakanı Fikri Işık, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun yanısıra şehidin yakınları ve çok sayıda vatandaş katılıyor. Şehit Abdullah Büyüksoy, kılınacak cenaze namazının ardından Çimşit Mezarlığı’na defnedilecek.

17-06/15/se.jpg

17-06/15/se2.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN