Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na tepki: Elinde bilgi varsa savcıya ver

Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na tepki: Elinde bilgi varsa savcıya ver

Adalet Bakanı Bozdağ, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun 'kontrollü darbe' açıklamasına tepki gösterdi. Bozdağ, "CHP Genel Başkanı FETÖ'nün diliyle konuşuyor. Kılıçdaroğlu, eğer dürüstse elindeki belgelere savcıya versin" dedi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, gündeme ilişkin açıklamalarda bulunuyor. Bozdağ'ın açıklamasından öne çıkanlar:

"CHP Genel Başkanı FETÖ'nün diliyle konuşuyor. Kılıçdaroğlu, eğer dürüstse elindeki belgelere savcıya versin. Eğer böyle bir bilgi geldiyse, gerekli yerlere bu bilgileri verdiniz mi, vermediniz mi? Elinde varsa niye vermedi? Çok net söylüyorum, elinde dürüst insanların sahip olmayacağı bilgi, belge olmayanlar, çamuru atıyorlar, sonra hükümet bunu açıklasın diyorlar. Kılıçdaroğlu, yalan konusunda usta. Şimdi de iftira atıyor. Madem öyleydi, o zaman niye Yenikapı'ya geldin, geldin mücadelemize destek verdin?

DENİZE DÖKERİZ SÖZLERİNE TEPKİ

CHP'de çok ilkel bir anlayış var. Bu ilkel anlayışın somut bir göstergesi, bunları söyleyen adamlar Samsun'a, Sivas'a gidebilecekler mi? Bunu merak ediyorum."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN