Burak Özçivit Kadir Doğulu'yu kızdırdı

Burak Özçivit 
Kadir Doğulu'yu kızdırdı

Yeni dizisi 'Kara Sevda'da Neslihan Atagül’le başrolü üstlenen Burak Özçivit, yaptığı açıklama ile Atagül’ün sevgilisi Kadir Doğulu’yu sinirlendirdi.

Dizinin tanıtımı için basına açıklamalar da yapan Özçivit, Atagül’le oynayacağı romantik aşk sahnelerinin Fahriye Evcen’le ilişkisinde sorun yaratmayacağını söyledi. Oyuncu, “Fahriye’yle birbirimize güvenimiz tam. Hem zaten Neslihan’ın sevgilisi Kadir Doğulu benim arkadaşım. Bizde yanlış olmaz” dedi. Ancak “Arkadaşın aşkına yanlış yapmayız” başlığıyla haber olan bu açıklama, Kadir Doğulu’nun hoşuna gitmedi. Doğulu, Twitter sayfasına “Ne kadar da kendine aşık bir adam. Çok tehlikeli” diye yazarak, Burak Özçivit’in her kadının kendisine aşık olma potansiyeli taşıdığı fikriyle yaşadığını ima etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN