Bursa'da yolcu otobüsü devrildi: 7 ölü | Son dakika haberleri

Bursa'da yolcu otobüsü devrildi: 7 ölü | Son dakika haberleri

Türk Metal Sendikası üyelerini taşıyan otobüs, Bursa'nın İnegöl ilçesi Osmaniye Köyü yakınlarında devrildi. Kazada ilk belirlemelere göre 7 kişi öldü. 35'e yakın yaralı olduğu bildirildi. Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen otobüs kazasında hayatını kaybeden 7 kişinin kimlikleri belli oldu.

Alınan bilgiye göre, 16 KT 064 plakalı bir yolcu otobüsü, Mezit-7 mevkisinde virajı alamayarak refüje devrildi. Olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve kurtarma ekibi sevk edildi.

7 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Kazada, ilk belirlemelere göre 7 kişi öldü, yaralanan çok sayıda yolcu ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.

ÇOĞUNLUĞU SENDİKA ÜYESİ

Otobüsteki yolcuların, Türk Metal Sendikası tarafından Kadınlar Günü etkinliğine katılmak üzere Ankara'ya gidenler olduğu öğrenildi.

17-03/07/iceri1-1488879416.jpg

Yolcuların çoğunluğunun, sendikanın Bursa Şubesi üyesi kadınlardan oluştuğu bildirildi.

KAZADA ÖLEN 7 KADININ KİMLİĞİ BELİRLENDİ

Kazada ölen 7 kadının kimlikleri belirlendi. Kazada ölenlerin Leyla Çiçek, Refika Barışsever, Özlem İnan, Fatma Hacıoğlu, Güleydan Sezer, Elvan Mutlu ve Leyla Yalçın olduğu açıklandı.

17-03/07/iceri1-1488893696.jpg

Bu arada, kaza yerine Türk-İş 8’inci Bölge Temsilcisi Sabri Özdemir de geldi. Özdemir, yaptığı açıklamada, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Türk Metal Sendikası’nın Ankara’da düzenlediği kurtultaya katılmak üzere fabrikalarımızdan kadın üyelerimizi taşıyan otobüs elim bir kaza yapmış.

17-03/07/2-1488893747.jpg

7 arkadaşımızı maalesef kaybettik. Ölenlere rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorumr" dedi.

BURSA/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN