Cam filminde, Cumhurbaşkanı Erdoğan devreye girdi

Cam filminde, Cumhurbaşkanı Erdoğan devreye girdi

Mağduriyetlere neden olan cam filmi yasağı ile ilgili son dakika haberi Beştepe'deng eldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, cam filmi yasağı ile ilgili yeni bir çalışma yapılması için talimat verdiği öğrenildi. İçişleri Bakanlığı'nın görüşü alındıktan sonra yeni düzenleme yapılacak.

KARAR HABER MERKEZİ / ANKARA

Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile yasaklanan otomobillerde cam filmiyle ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bakanlıklara çalışma yapılması için talimat verdiği öğrenildi. AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısında da güdeme gelen konuyla ilgili İçişleri Bakanlığı, terörle mücadele açısından bir sorun olup olmadığı yönünde görüş bildikten sonra düzenleme yapılacak.

Araçlara cam filmi takılması önce serbest bırakılmış ancak daha sonra yapılan düzenleme ile yasaklanmıştı. Terörle mücadele gerekçesiyle alınan bu karar kamuoyunda tepkilere neden olmuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN