Caner Erkin ve Vitor Pereira birbirine girdi

Caner Erkin ve Vitor Pereira birbirine girdi

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin teknik direktörü Vitor Pereira ile Caner Erkin arasındaki hararetli konuşma dikkat çekti.

Antrenman sonunda teknik direktör Pereira ile Caner Erkin arasındaki hararetli konuşma dikkat çekti. Konuyla ilgili kulüpten yapılan açıklamada ise Caner Erkin ile Portekizli teknik adam arasında herhangi bir tartışma veya olumsuz konuşmanın olmadığı belirtilirken, tecrübeli futbolcunun Pereira’nın izniyle sahadan ayrıldığı kaydedildi.

CANER VE PEREIRA KAPIŞTI

Çalışmalar sürüyor

Süper Lig Hasan Doğan Sezonu 14. hafta maçında 6 Aralık Pazar günü deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşacak Fenerbahçe, hazırlıklarını sürdürdü. Can Bartu Tesisleri’nde saat 11.00’de başlayan ve 1 saat 20 dakika süren antrenmanda oyuncular iki gruba ayrılarak çalıştı. Trabzonspor maçında ilk 11’de çıkan isimler Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bruno Alves, Kjaer, Hasan Ali Kaldırım, Nani, Mehmet Topal, Josef de Souza, Alper Potuk, Diego üst sahada top kapma ve şut çalışması yaptı. Diğer grup ise alt sahada teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde kanat organizasyonları üzerinde durdu.

Bu arada Raul Meireles, Mehmet Topuz ve Hakan Çinemre takımdan ayrı özel program dahilinde çalışmalarına devam ederken Hollandalı golcü futbolcu Robin van Persie’nin de kuvvet kazanmak için bu futbolculara katıldığı bildirildi.

Taraftardan Pereira'ya çini hediyesi

Antrenman öncesi çini işiyle uğraşan Mehmet Tunçkafa adlı Fenerbahçeli bir taraftar, teknik direktör Vitor Pereira’ya kendi işlediği üzerinde Fenerbahçe amblemi olan çini hediye etti. Çiniyi alan Pereria, basın mensuplarına poz verdi. Sarı lacivertliler, yarın saat 11.00’de yapacağı antrenmanla Gaziantepspor maçı hazırlıklarına devam edecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN