Caner Toygar kimdir? Caner Toygar intihar etti! Caner Toygar öldü mü? Sağlık durumu nasıl?

Caner Toygar kimdir? Caner Toygar intihar etti! Caner Toygar öldü mü? Sağlık durumu nasıl?

Caner Toygar kimdir? Caner Toygar'ın intihar ettiği haberlerinin ardından öldü mü, yoksa yaşıyor mu soruları sorulmaya başlandı. Evlilik programıyla gündeme gelen Caner Toygar neden intihar etti? Sosyal medyadaki son paylaşımı neydi? İşte Caner Toygar kimdir sorusunun yanıtı ve ve sağlık durumu hakkında detaylı bilgiler.

Caner Toygar kimdir, kaç yaşında nereli? Caner Toygar intihar mı etti? Caner Toygar öldü mü? Gece saatlerinde sosyal medyadaki resim paylaşımı ve canlı yayının ardından intihar eden Caner Toygar'ın sağlık durumu merak ediliyor. Evlilik programında gündeme gelen Caner Toygar'a ne oldu, intihar mı etti, öldü mü? gibi sorular merak ediliyor. Esra Erol'un eşi Ali Özbir Caner Toygar'ın son durumu hakkında sosyal medyada bilgi paylaştı. İşte Caner Toygar'ın son durumu hakkında bilgiler ve tüm detaylar.

CANER TOYGAR İNTİHAR MI ETTİ? SON DURUMU NEDİR?

İlk olarak attığı fotoğrafta, "Birazdan cesaret toplayınca ;) canlı yayın açıyorum herkes izlesin süprizler var son sözler güzeldir" dedi.

18-03/29/canertoygar.jpg

CANER'İN SON SÖZLERİ: HAKKIMI HELAL ETMİYORUM

Akşam saatlerinde intihar girişiminde bulunan Caner Toygar, kaldırıldığı hastanede yoğun bakıma alındı. Caner Toygar, intihar girişiminden önce sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayında, "Hakkımı kimseye helal etmiyorum. Herkesten çok özür diliyorum, saçma sapan bir şey yapmak istemiyordum ama artık dayanamıyorum" dedi.

18-03/29/canert1.png

 

 

CANER TOYGAR KİMDİR?

1 Ocak 1980 tarihinde Adana'da dünyaya gelen Caner Toygar, lise tahsilinin ardından eğitimine devam etmedi. 2013 yılında evlilik programına katılan Caner, Tülin Koca ile yaşadığı aşk ile Türkiye gündemine oturdu ve kısa sürede isminden sıkça söz ettiren kişi haline geldi.

Evlilik programının ardından Tülin ile yaşadığı ilişkiyi katıldığı gündüz kuşağı programında anlatan Caner, burada telefona bağlanan Tülin'e sinirlenerek başında bardak kırmış, bu görüntüleriyle ülke gündemine damgasını vurmuştu.

2009 yılında müzik konusunda da atılım yapmış ve "Naber Fıstık" isimli albümü çıkarmıştır.

Evlilik programının ardından bir süre oyunculuk için çabalayan ardından Ataşehir'de köfteci dükkanı açan Caner, bu alanda ilerleyemeyince, ekranlara çıkış nedeni olan evlendirme konseptini kullanarak arkadaşlık sitesi açmıştır.

FİLMLERİ VE DİZİLERİ

2016- LANETLİ ANAHTAR (Cinci)
2009- ÇİÇEKCİ KIZ (Bar Koruması)
2005- KAYNANA SEMRA (Caner)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN