Cedi Osman: Umarım 3 takım da gruptan çıkar

Cedi Osman: Umarım 3 takım da gruptan çıkar

Anadolu Efes ve Milli Takımımızda forma giyen Cedi Osman, bu sezon takımlarda genç ve Türk oyuncuların süresinin düştüğünü ancak vazgeçmeyip, çok çalışarak şanslarını artırmaları gerektiğini söyledi.

Turkish Airlines Euroleague Top 16 turunda Anadolu Efes'in diğer Türk takımları Fenerbahçe ve Darüşşafaka Doğuş ile aynı grupta yer almasına değinen Cedi Osman, üç takımın da gruptan çıkmasını umduğunu söyledi.

Keyifli bir grupta yer aldıklarını kaydeden genç oyuncu, "Önümüzde Darüşşafaka Doğuş ile iki maç var. Biri ligde biri Euroleague’de çok önemli maçlar olacak. Bunları kazanmamız gerekiyor. Umuyorum üç takım da gruptan çıkar ve son sekizde en iyi şekilde temsil ederiz" diye konuştu.

Üç Türk takımın aynı grupta yer almasının avantaj mı yoksa dezavantaj mı olduğu yönündeki soruyu yanıtlayan Cedi Osman, "Kimisi için dezavantaj kimisine avantaj gözükebilir. Avantajı iki deplasman eksiğimiz var. Dezavantaj sürekli birbirimize karşı oynayacağız. Belki bir maç, iddia konusunda aramızda olacak" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN