Cenk Tosun, Arsenal maçında ilk 11'e dönüyor

Cenk Tosun, Arsenal maçında ilk 11'e dönüyor

İngiltere liginde Arsenal'le zorlu bir maça çıkacak Everton'da Teknik Direktör Sam Allardyce'ın 11'i netleşti. Cenk Tosun, maça 11'de başlayacak.

Everton, Leicester City'yi 2-1 yenerek haftalar sonra galibiyet alırken Cenk Tosun yedek beklemişti. Galibiyete rağmen Oumar Niasse'nin performansı beğenilmezken Cenk Tosun, Arsenal maçında ilk 11'e dönüyor.

CNN Türk'te yer alan haberde, uzun süreli sakatlıkları olan Roberto Funes-Mori, Leighton Baines, James McCarthy ve Maarten Stekelenburg'un yer almayacağı karşılaşmada Sam Allardyce'ın kalede Jordan Pickford'a görev vermesi bekleniyor.

Defans hattını Martina, Williams, Keane ve Kenny'den oluşturacak olan Kurt hoca, orta sahayı Schneiderlin, Gueye ve Rooney üçlüsüne emanet edecek. Rooney'in 10 numara rolünü üstlenmesi bekleniyor.

Kanat hücumcuları Sigurdsson ve Walcott, forvet ise Cenk Tosun olacak. Arsenal ile Everton yarın TSİ 20.30'da Emirates'te karşı karşıya gelecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN