Ceren Kaplakarslan mektup iddialarını yalanladı

Ceren Kaplakarslan mektup iddialarını yalanladı

Ekim ayında boşanacak olan Rafet El Roman ve Ceren Kaplakarslan ilişkisinde sular durulmuyor. En son El Roman'la barışmak için özel bir mektup yazdığı iddia edilen Kaplakarslan bu haberi yazılı bir şekilde yalanladı.

Ceren Kaplakarslan'ın, boşanmaya hazırlandığı eşi Rafet El Roman'a kendisini affetmesi için bir mektup yazdığı iddia edildi. O mektup manşet olunca Ceren, yazılı bir açıklama yaparak haberi yalanladı. 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Rafet El Roman'la boşanma sürecinde Mehmet Ali Erbil ile adı aşk dedikodularına karışan Ceren, önce "Mali bizim eski aile dostumuz" açıklamasını yapmıştı. Ama onu yalanlayan açıklama, Erbil'in eski eşi Tuğba Coşkun'dan gelmişti: Bizim Mehmet Ali ile evli olduğumuz dönemde Ceren, Bizim Aile dostumuz falan değildi! 

Ceren, Sabahın Günaydın ekinde yayınlanan mektubunda bu kez Mehmet Ali Erbil'i kullandığını şu satırlarla itiraf ediyordu:
"Her şeyi seni kıskandırmak, onurunu kırmak için yaptım. Ama her şeyi elime yüzüme bulaştırdım."

Ceren Kaplakaslan, söz konusu mektubu, hayal ürünü olarak değerlendirdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN