CHP lideri Kılıçdaroğlu: Allah yardımcıları olsun

CHP lideri Kılıçdaroğlu: Allah yardımcıları olsun

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Almanya Gezisi sırasında Zeytin Dalı operasyonunu değerlendirdi. Kılıçdaroğlu Afrin'e başlatılan operasyon için askerlere başarılar dileyerek "Allah onların yardımcısı olsun" dedi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Almanya'da CHP'lilere seslendigi konusmada Afrin operasyonundai askerlere başarılar diledi.

Kılıçdaoğlu “hiçbir annenin acı çekmesini istemiyoruz. Bugün Afrin’de çarpışan askerlerimize sadece ve sadece şimdilik şu dilekte bulunuyorum. Allah onların yardımcısı olsun. Kahraman ordumuza güvenimiz tam operasyona da desteğimiz tam. Bizim için önemli olan sınırlarımızın güvenliği. Hiçbir ülke kendi sınırlarında terör örgütünün yuvalanmasını istemez. Türkiye’nin sınırlarında terör örgütünün konuşlanması hepimizin tepki göstereceği bir olaydır. Türkiye’nin temaslar neticesinde hava sahasını kullanabilmesi çok önemlidir” dedi. 

BAŞBAKAN BİLGİLENDİRDİ

Başbakan Binali Yıldırım Almanya'da bulunan CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu telefonla arayarak Zeytin Dalı operasyonu ile ilgili bilgilendirdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN