CHP ve Saadet Partisi pazartesi günü görüşecek

CHP ve Saadet Partisi pazartesi günü görüşecek

Yerel seçimlerle ilgili ittifak görüşmeleri devam ediyor. CHP ve Saadet Partisi'nin pazartesi günü bir araya geleceği öğrenildi.

İYİ Parti ile 31 Mart seçimleri için büyük ölçüde anlaşma sağlayan CHP'nin yeni rotası Saadet Partisi oldu. CNN TÜRK'ten Hande Fırat'ın aktardığı bilgiye göre, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Pazartesi günü bir araya gelecek.

CHP VE SP LİDERLERİ PAZARTESİ GÜNÜ BİR ARAYA GELECEK

CNN TÜRK'te Gece Görüşü programında kulis bilgisi aktaran Hande Fırat, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile pazartesi günü görüşeceğini söyledi.

"BİZİM KAPIMIZ HERKESE AÇIK"

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı'nın, "Önümüzdeki günlerde Saadet Partisi'nden randevu talep edeceğiz" açıklamasına, "Bizim kapımız herkese açık. Mahalli seçimler ittifaklara pek uygun seçimler değil kanaatindeyiz. Ama seçim bölgesi bazında arkadaşlarımızın dirsek temasında bulunmasına da hayır demeyiz" sözleriyle yanıt vermişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN