Çıldırtan fırtına

Çıldırtan fırtına

Alanyaspor önünde 3-0'ı bulan Trabzonspor, 90 dakika sonunda taraftarını kahretti... Fırtına, Kucka ve Burak (2) ile 3 puana yaklaştığı maçta Vagner Love'un hat-trick'i ile Junior Fernandes'e engel olamadı.

Trabzon Medical Park Stadı, dün akşam nefes kesen bir mücadeleye ve geçen hafta sahasında Fenerbahçe'den fark yiyen (4-1) Aytemiz Alanyaspor'un müthiş geri dönüşüne tanıklık etti... Maça kontrollü başlayan Trabzonspor, 10'uncu dadikadaki ilk tehlikeli atağında golü buldu. Olcay'ın derinlemesine pasında Burak, topuğuyla Kucka'ya aktardı. Slovak futbolcu, ceza sahası içi sol çaprazından meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 1-0. 21'de Sosa'nın pasında ceza alanına hareketlenen Burak, Welinton'dan sıyrıldıktan sonra ceza alanının solunda sağ ayakla plasesini yaptı, uzak köşeden topu ağlarla buluşturdu: 2-0. Ceza alanında Welinton ile girdiği ikili mücadelede yerde kalan Burak, kazandırdığı penaltıyı gole çevirdi, 32'de Fırtına'yı 3-0'lık üstünlüğe taşıdı. 45+1'de Vagner Love orta alandan aldığı topla hareketlendi, sağdan ceza alanına girdi, şutunu attı, ilk yarının skorunu belirledi: 1-3.

Trabzonspor'un kaleci Esteban'ın yerine Uğurcan ile başladığı ikinci 45 dakikada tempo daha da yükseldi. 55'te Maniatis'in sağdan ortasında Fernandes kafayı vurdu, uzak köşeden topu ağlarla buluşturdu: 3-2. Durica-Fernandes mücadelesinde Fernandes ceza alanında yerde kalınca hakem bir kez daha beyaz noktayı işaret etti. Atışı kullanan Vagner Love, skoru eşitledi: 3-3. 81'de Pereira ceza alanı içinde Vagner Love'u düşürdü, 3'üncü kez penaltı kararı çıktı. 82'de atışı gole çeviren Vagner Love, skoru ilan ilan etti: 3-4.

17-09/23/ekran-alintisi.JPG

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN