Çukur Arık Böke Erdenet öldü mü? Barış Arduç Çukur'dan ayrıldı mı, neden ayrıldı?

Çukur Arık Böke Erdenet öldü mü? Barış Arduç Çukur'dan ayrıldı mı, neden ayrıldı?

Çukur'da Arık Böke Erdenet'in ölümü, diziseverlerde şaşkınlık uyandırdı. 4. sezonun 6. bölümünde Cumaali'nin peş peşe ateş ettiği Arık Böke Erdenet, çatıdan düşerek hayatını kaybetti ve oyuncu Barış Arduç diziye veda etti. İşte, 'Barış Arduç biyografisi'

'Çukur Arık Böke öldü mü?', 'Barış Arduç Çukur'dan ayrıldı mı, neden ayrıldı?', 'Barış Arduç kimdir, kaç yaşında, nereli?' sorularının yanıtları internette araştırılıyor. Show TV'nin uzun soluklu dizisi Çukur'un 99. bölümünde sürpriz bir ayrılık yaşandı. Geçen sezon 92. bölümde diziye dahil olan Barış Arduç, 7 bölümün ardından Arık Böke Erdenet'in ölümüyle Çukur'dan ayrıldı. Ünlü oyuncunun, Ay Yapım ile 7 bölüm anlaştığı öğrenildi. İşte, 'Çukur 99. son bölüm özeti'...

ÇUKUR ARIK BÖKE ERDENET ÖLDÜ MÜ?

Hatırlanacağı üzere geçen sezon Çukur'un 3. sezonunun 25. bölümünde (92. bölüm), Çağatay Erdenet'i canlandıran Nejat İşler'in diziden ayrılmasıyla, kardeşi Arık Böke Erdenet rolüyle Barış Arduç oyuncu kadrosuna dahil olmuştu. Fakat koronavirüs (corona virüsü) salgın hastalığının ortaya çıkması nedeniyle 93. bölüm çekilemedi ve 3. sezonun final yaptığı açıklandı.

Eylül ayında 4. sezona başlayan Çukur dizisinin yeni yayın döneminde başrol karakterleri içerisinde Barış Arduç'un yer alacağı ve sezon sonuna kadar kadroda yer alacağı öngörülürken, 12 Ekim 2020 Pazartesi günü yayınlanan 99. bölümde sürpriz yaşandı. Büyük ilgi gören son bölümde, bir evin çatısında Cumaali Koçovalı ile kavga eden Arık Böke Erdenet, arka arkaya aldığı kurşunlarla çatıdan aşağı düştü ve bölüm sona erdi.

Arık Böke Erdenet'in ölüp ölmediği diziseverler tarafından merak edilirken, nihai açıklama Barış Arduç'tan geldi.

arducbrs-121089014-213419247017386-8089870235010190110-n.jpg

BARIŞ ARDUÇ ÇUKUR'DAN AYRILDI MI?

Geçen sezon Çukur oyuncu kadrosuna katılan Barış Arduç, sosyal paylaşım sitesi Instagram hesabından yaptığı açıklamada, diziye veda ettiğini açıkladı. "Şahaneydi her şey. Bütün ekibe ve izleyicilerimize sarılıyorum" ifadelerini kullanan başarılı oyuncu, geçen sezon için Ay Yapım ile 7 bölüm için el sıkıştığı, covid-19 salgın hastalığının ortaya çıkması nedeniyle çekimlerin yarım kaldığı ve yeni sezonda yer aldığı öğrenildi.

SON BÖLÜM NELER OLDU?

Çukur'un 99. yeni bölüm (4. sezon 6. bölüm) özeti: Yamaç son hamlesinden sonra karşısında ilk defa en az kendisi kadar zeki bir düşmanı olduğunu fark edecek. Cengiz'in isteğiyle Arık'ı korumak zorunda kalan Yamaç aynı zamanda Çukur'u da korumak için Arık ile nefes kesen bir mücadeleye girecek. Yamaç, aldığı zorlu görevi başarabilmek için Vartolu'dan yardım isterken ikisinin kurduğu zekice oyunun sonuçları merakla beklenecek. Efsun, içine düştüğü zor durumdan beklenmedik, eski bir müttefikinin yardımıyla çıkacak. Boş çıkan Cumali amcanın mezarıyla ilgili gerçekleri öğrenmeye çalışan Cumali'nin, Erdenetler'e karşı yaptığı son hamle Çukur'u, Yamaç'ı ve Erdenetler'i geri dönülmez bir yola sürükleyecek.

2020-10-13-113519.jpg

BARIŞ ARDUÇ KİMDİR?

9 Ekim 1987 tarihinde İsviçre'nin Scherzingen kentinde dünyaya geldi. Çalışmak için Avrupa'ya giden Anne ve babanın ortanca çocuğudur. Barış Ardunç, baba tarafından Ordu Fatsalıdır. 8 yaşında kadar ailesi ile birlikte İsviçre'de yaşayan oyuncu, 1995 yılında ailesiyle birlikte Türkiye'ye kesin dönüş yaptı.

Kocaeli Gölcük'te eğitim hayatını sürdürürken, 1999 yılında yaşanan Marmara depremi sonrasında ailesiyle birlikte Bolu'ya yerleşti. Üniversite eğitimi için ilk yıl kazandığı Kayseri Erciyes Üniversitesi Spor Akademisi'ni adapte olamadığı için yarıda bıraktı. Çok iyi bir yüzücü olan oyuncu, 8 sene boyunca İstanbul Şile'de cankurtaran olarak çalıştı.

Tiyatro oyuncusu Ayla Algan ile tanışması sonucunda hayatı değişen Barış Arduç, oyunculuk eğitimi almaya başladı. Ardından Sadri Alışık Tiyatrosu'nda eğitimlere katılan ünlü isim, profesyonel oyuncu olarak 2011 yılında televizyon dünyasına adım attı.

BARIŞ ARDUÇ'UN HAYATI

2015 yılında Star TV'de yayınlanmaya başlayan 'Kiralık Aşk' dizisiyle beğeni topladı.

'Küçük Hanımefendi', 'Dinle Sevgili', 'Benim İçin Üzülme', 'Bugünün Saraylısı', 'Racon: Ailem', 'Kuzgun' İçin gibi projelerde yer alan Barış Arduç, son olarak Çukur dizisinde 7 bölüm konuk oyuncu olarak yer aldı.

1987 doğumlu olan Barış Arduç, 2020 yılı itibariyle 33 yaşındadır.

Barış Arduç 1.82 metre boyunda, 78 kilo ve terazi burcudur.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @arducbrs kullanıcı adıyla yer almaktadır.

BARIŞ ARDUÇ FİLMLERİ

2014 - Sadece Sen (Emin)
2014 - Deliha (Cemil)
2017 - Mutluluk Zamanı (Mert)

BARIŞ ARDUÇ DİZİLERİ

2011 - Küçük Hanımefendi (Cenk)
2011 - Dinle Sevgili (Hakan)
2011 - Pis Yedili (Sinan)
2012 - Benim İçin Üzülme (Ahmet Avcıoğlu)
2013-2014 - Bugünün Saraylısı (Selim Bayraktar)
2015 - Racon: Ailem İçin (Tekin Atan)
2015-2018 - Kiralık Aşk (Ömer İplikçi)
2019 - Kuzgun (Kuzgun Cebeci/Adıvar)
2020 - Çukur (Arık Böke Erdenet)

BARIŞ ARDUÇ REKLAMLARI

2015 - Coca Cola
2015 - Derimod
2016 - Garanti Bankası
2016 - Nike

ÇUKUR ARIK BÖKE ERDENET'İN ÖLÜMÜ

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN