Cumhurbaşkanı Erdoğan: Zaferler bizi sarhoş etmeyecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Zaferler bizi sarhoş etmeyecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Esenboğa Havalimanı'nda halka hitap etti. Erdoğan, 'Şimdi devran döndü. Kasım 2019'u unutmayın. Dün akşam bir işaret fişeği atıldı. Ona göre zaferler bizi sarhoş etmeyecek. Biz biliyoruz ki zafer anıtlarını ancak şehitler diker' dedi.

Tarihi referandum oylamasını İstanbul'da takip eden Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün de İstanbul'da bir dizi ziyarette bulundu. İstanbul'daki ziyaretlerini tamamlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara'ya hareket etti. Ankara Esenboğa Havalimanı'na inen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı coşkulu bir kalabalık karşıladı.Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisini karşılamaya gelen halka seslendi.

İşte o konuşmadan öne çıkanlar:

ZAFER ANITLARINI ANCAK ŞEHİTLER DİKER

Önümüzde yapacağımız çok önemli işler var. Biz tek millet için evet dedik, tek bayrak için evet dedik, tek devlet için evet dedik.

Doğu'ya Güneydoğuya baktım, takip ettim Şimdi devran döndü. Kasım 2019'u unutmayın. Dün akşam bir işaret fişeği atıldı. Ona göre zaferler bizi sarhoş etmeyecek. Biz biliyoruz ki zafer anıtlarını ancak şehitler diker.

Sizleri 17: 30'da Külliyemize bekliyoruz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN