Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan güreş şampiyonlarına tebrik 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan güreş şampiyonlarına tebrik 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda Dünya Güreş Şampiyonası 'nda Erkekler 130 kg ve 85 kg'da altın madalya kazanan sporcuları tebrik etti.

Erdoğan sosyal paylaşım sitesi Twıtter adresi üzerinden paylaştığı mesajda, "Dünya Güreş Şampiyonası'nda Erkekler 130 kg ve 85 kg'da altın madalya kazanan Rıza Kayaalp ve Metehan Başar'ı gönülden tebrik ediyorum. Bayanlar 75 kg'da altın madalyayı ülkemize getiren Yasemin Adar ve 48 kg'da bronz madalya kazanan Evin Demirhan'a da yürekten tebrikler. Erkekler 125 kg'da gümüş madalya kazanan Taha Akgül ve 66 kg'da bronz madalya kazanan Atakan Yüksel'i de kutluyorum. Bizleri gururlandıran güreşçilerimize teşekkür ediyor, tüm sporcularımızın başarılarının devamını diliyorum" dedi. 

ANKARA/DHA


 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN