Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit ailelerine taziye ziyareti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit ailelerine taziye ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında Ankara Kazan'da şehit olanların ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında 9 vatandaşın şehit düştüğü Ankara Kazan'da halka hitap eden Erdoğan, belediye başkanlığında, şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi.

Daha sonra, şehitlerin ailelerini ziyaret eden Erdoğan, ilk olarak, darbe girişimi gecesi 4. Ana Jet Üs Komutanlığı'ndan kalkan F-16'ları engellemeye çalışırken 19 yaşında şehit düşen Ömer Takdemir'in ailesine taziyelerini iletti.

ŞEHİT AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

Erdoğan daha sonra Kazan'da 15 Temmuz'daki darbe girişimine karşı koyarken şehit olan Ümit Güder ve Ahi Mahallesi Muhtarı Ali Anar'ın ailelerini ziyaret etti.

16-10/02/resimid_4637974.jpg

MİLLETVEKİLLERİ DE EŞLİK ETTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaretleri sırasında şehitler için Kur'an-ı Kerim okundu, dualar edildi.

Basına kapalı gerçekleşen ziyaretlerde, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, eşi Emine Erdoğan ve bazı AK Parti milletvekilleri eşlik etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN