Cumhurbaşkanlığı'ndan Fatih Terim-Arda Turan haberlerine yalanlama

Cumhurbaşkanlığı'ndan Fatih Terim-Arda Turan haberlerine yalanlama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün Ankara'da A Milli Futbol Takımı oyuncularını kabulününde milli futbolcu Arda Turan hakkında söylenen iddiaların gerçek olmadığı belirtildi.

Dün Beştepe'de A Milli Takımı kabul eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında yapılan 'Fatih Terim-Arda Turan' haberinin doğru olmadığı ortaya çıktı.

Bugün bir spor gazetesinde yapılan "Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fatih Terim'den Arda Turan'ı kadroya almasını rica etti" haberi Cumhurbaşkanlık kaynakları tarafından yalanlandı.

KADROYLA İLGİLİ BİR KONU AÇILMADI

Kaynaklar, Ay-Yıldızlı futbolcuların Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ile birlikte yaptıkları Beştepe ziyareti sırasında, oyuncu kadrosuyla ilgili herhangi bir konuya bile değinilmediğine de dikkati çekti.

16-09/02/56571b3e67b0a920f0794093-1472841868.jpg

ERDOĞAN BAŞARI DİLEKLERİNİ İLETTİ

Kabul vesilesiyle, milli takımla sohbet imkanı bulan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, 2018 Dünya Kupası Eleme Grubu'nda Hırvatistan ile pazartesi günü oynanacak maç için milli futbolculara başarı dileklerini de ilettiği kaydedildi.

'KARARINI GÖZDEN GEÇİR' DEDİĞİ İDDİA EDİLMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Fatih Terim’e, "Polemikler Milli Takımı yıpratır. Sizden Arda Turan kararınızı gözden geçirmenizi rica ediyorum" dediği öne sürülmüştü.

16-09/02/5053948-1472841858.jpg

ERDOĞAN'A ANLAMLI HEDİYE

Ay-Yıldızlılar, 2018 Dünya Kupası Eleme Grubu'na Hırvatistan ile pazartesi günü oynayacağı maç öncesi geçtiğimiz gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı makamında ziyaret etmişti. Milli Takım kafilesi, Cumhurbaşkanı'na arkasında isminin yazdığı 15 numaralı bir forma hediye etti. Yıldırım Demirören, "15 Temmuz günü bütün dünyaya örnek olacak bir duruş sergilediniz. Bu nedenle formanızın arkasına 15 yazdık" diyerek formayı Erdoğan'a takdim etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN