Cüneyt Çakır Türkiye'ye dönüyor

Cüneyt Çakır Türkiye'ye dönüyor

EURO 2016'da son olarak dün oynanan İtalya - İspanya maçını başarıyla yöneten Cüneyt Çakır, futbol otoritelerinden olumlu not almıştı. UEFA'nın verdiği ani bir kararla Cüneyt Çakır ve ekibi Fransa'da düzenlenen Euro 2016'ya veda etti.

FIFA Kokartlı Hakemimiz Cüneyt Çakır, ikinci tur maçlarının ardından EURO 2016'ya veda etti ve Türkiye'ye dönüyor. Cüneyt Çakır ile birlikte Polonyalı Marciniak, İspanyol Carballo ve İngiliz Atkinson'u evine gönderdi.

İTALYA - İSPANYA MAÇINI YÖNETMİŞTİ

Fransa’da düzenlenen Avrupa Futbol Şampiyonası Euro 2016’da yer alan hakemimiz Cüneyt Çakır ve ekibi, UEFA’nın aldığı flaş bir kararla turnuvaya ikinci turda veda etti. Grup aşamasında Portekiz – İzlanda ve Belçika – İrlanda Cumhuriyeti karşılaşmalarında düdük çalan Cüneyt Çakır, ikinci turda da dün oynanan İtalya – İspanya maçını yönetmişti.

Gösterdiği başarılı performans ile adından bir kez daha söz ettirmeyi başaran Cüneyt Çakır hakkında UEFA’dan flaş bir karar çıktı. UEFA Hakem Kurulu, Cüneyt Çakır ve ekibine teşkkür ederek turnuvanın geri kalanında görev alamayacaklarını bildirdi.
Cüneyt Çakır ve ekibinin bugün Türkiye’ye dönmesi bekleniyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN