Darbenin tanığıyken sanığı oldu

Darbenin  tanığıyken sanığı oldu

Bolu’da, FETÖ’nün darbe girişimi davasında tanık olarak bulunan eski Bolu İl Jandarma Komutanı Türker Yılmaz’a, ‘silahlı terör örgütü üyesi olmak’ suçlamasıyla dava açıldı.

Bolu Başsavcılığınca 3’ü tutuklu 10 eski askerin yargılandığı davanın tanıklarından Yılmaz hakkında, ‘silahlı terör örgütü üyesi olmak’ suçlamasıyla hazırladığı 5 sayfalık iddianame, Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi. İddianamede, şüpheli Türker Yılmaz’ın darbe girişimi sırasında aldığı sıkıyönetim mesajlarını Vali ve Cumhuriyet Başsavcılığına bilgi olarak vermediği, eski Tugay Komutanı İsmail Güneşer ile darbeye ilişkin telefon görüşmelerinin içeriğini bildirmediği aktarıldı. Dosyada bu eylemini ısrarla sürdüren şüphelinin, kasten beklediğine dikkat çekildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN