DHKP/C ile bağlantılı dergiye baskında 1 gözaltı | İstanbul haberleri

DHKP/C ile bağlantılı dergiye baskında 1 gözaltı | İstanbul haberleri

İstanbul’da terör örgütü DHKP/C ile bağlantılı olduğu ileri sürülen bir derginin merkezine düzenlenen operasyonda 1 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı İstihbarat Şube ile Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekipleri, istihbari çalışmalar neticesinde Sultangazi’de terör örgütü DHKP/C ile bağlantılı olduğu ileri sürülen ‘Yürüyüş Dergisi’ adlı yayın organına sabah saat 10.00 sıralarında operasyon düzenledi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında düzenlenen baskında 1 kişi gözaltına alınırken, terör örgütü DHKP/C ile ilgili olduğu öne sürülen bazı örgütsel dokümanlara da el konuldu. Operasyonda binanın yangın merdiveninden kaçtığı tespit edilen 2 şüphelinin yakalanması için çalışmaların sürdüğü kaydedildi. 

İSTANBUL/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN