Diriliş Ertuğrul'un yeni başrol oyuncusu belli oldu! İşte Diriliş'in yeni kadın başrol oyuncusu

Diriliş Ertuğrul'un yeni başrol oyuncusu belli oldu! İşte Diriliş'in yeni kadın başrol oyuncusu

Diriliş Ertuğrul'un yeni başrol oyuncusu belli oldu. TRT 1'de her çarşamba akşamı izlenme rekorları kıran Diriliş Ertuğrul'da, geçtiğimiz hafta başrol kadın oyuncu Esra Bilgiç'in diziden ayrılmasının ardından yeni başrol kadın oyuncu belli oldu. İşte Diriliş Ertuğrul'un yeni başrol kadın oyuncusu.

Diriliş Ertuğrul'da yeni başrol kadın oyuncu belli oldu. Peki Diriliş Ertuğrul'un yeni kadın başrolü kim oldu? TRT'nin reyting rekortmeni 'Diriliş Ertuğrul' dizisi sezon finaline yaklaşıyor. Beşinci sezonunda da yeni oyuncuları ve iddialı senaryosuyla adından söz ettirmeye hazırlanan Tekden Film imzalı dizinin başrol kadın oyuncusu Esra Bilgiç, geçen hafta projeden ayrılmıştı.

Metin Günay'ın yönettiği, Mehmet Bozdağ'ın ise yazdığı dizi ekibindeki bu beklenmeyen veda şok etkisi yaratmıştı. Engin Altan Düzyatan'ın başrolünü oynadığı dizinin yeni kadın başrol oyuncusunun kim olacağı ise büyük merak konusu olmuştu.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL'DA YENİ BAŞROL HEYECANI

Oyuncu kadrosu seçimleri gizlilik içinde yapılan Diriliş Ertuğrul'da yeni kadın yıldızının Oya Unustası olduğu ortaya çıktı. Oya Unustası'nın yeni bölümde ilk kez seyirci karşısına çıkacağı açıklandı.

18-05/09/oya-unustasi.jpg

SEÇİMLERİ GİZLİLİK İÇİNDE YAPILDI

Oyuncu kadrosu seçimleri gizlilik içinde yapılan dizinin yeni kadın yıldızının Oya Unustası olduğu ortaya çıktı. Dizinin yeni bölümünde seyirci karşısına çıkacak olan oyuncu, en son ATV ekranlarında yayınlanan "Masum Değiliz" dizisinde rol almıştı.

OYA UNUSTASI KİMDİR?

Oya Unustası, 1988 yılında İstanbul, Kadıköy'de doğmuştur. Aslen İzmir, Buca'lıdır. Anne tarafı büyükleri Selanik göçmeni, baba tarafı büyükleri ise Bulgaristan göçmenidir. İki ablası, bir abisi vardır. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı Flüt Bölümünden mezun oldu. Ayla Algan'dan oyunculuk ve sahne sanatları dersleri aldı. Unustası bu zamana kadar İzmir Çetesi, Sevdaluk, Beyaz Karanfil, Kalbim Ege'de Kaldı ve Masum Değiliz gibi projelerde rol aldı.

18-05/09/oya-unustasi2.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN