Dirk Kuyt futbolu bıraktıktan sonra Fenerbahçe'ye gelecek mi?

Dirk Kuyt futbolu bıraktıktan sonra Fenerbahçe'ye gelecek mi?

UEFA Avrupa Ligi 2. haftada Feyenoord'u Kadıköy'de 1-0 yenen Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Dirk Kuyt, başkan Aziz Yıldırım ile gelecekten konuştuklarını ifade ederek, futbolu bıraktıktan sonra İstanbul'a gelebileceğinin sinyalini verdi.

Fenerbahçe'nin Feyenoord'u 1-0 mağlup ettiği maçın ardından Feyenoord forması giyen Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Dirk Kuyt, sarı-lacivertli takımın galibiyeti hak ettiğini söyledi.

Hollandalı tecrübeli futbolcu maçın ardından şöyle konuştu:

"Fenerbahçe çok güzel oynadı. 1. dakikadan itibaren taraftarı yanındaydı. Avrupa Ligi'nde çok tecrübeli bir takım değiliz. İlk yarıda Fenerbahçe iyi oynadı. İkinci yarıda gol şansı yakaladık ama atamadık. Yeterince kadar iyi değildik ve Fenerbahçe galibiyeti hak etti.

'TARAFTAR HARİKAYDI'

Birinci yarı farklıydı çünkü Fenerbahçe iyi oynadı. Deneyimsiz bir takımız çok genç oyuncumuz var. Denedik ama olmadı. Maçı kaybettiğimden dolayı çok mutsuzum ama yöneticiler ve taraftarlar harikaydı. Benim için buraya dönmüş olmak için harika bir duygu."

16-09/30/14479629_1248726765185832_738141241871851311_n.jpg

Maç öncesinde Dirk Kuyt'a Fenerbahçe Asbaşkanı Önder Fırat tarafından plaket sunuldu / FOTO: Fenerbahçe Facebook

'GELECEKTEN KONUŞTUK'

Aziz Yıldırım'la bir araya geldiği hatırlatılan Kuyt, "Evet başkanla geçmişten konuştuk, gelecekten konuştuk. Elbette futboldan konuştuk. Benim Fenerbahçe ile çok güzel bağlantılarım var. Ve her fırsatta onlarla görüşüyorum. Keşke Fenerbahçe'de biraz daha futbol oynayabilseydim. Fenerbahçe'nin benim için ne kadar önemli olduğunu herkes biliyor" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN