Diyarbakır Sur'da operasyon!

Diyarbakır Sur'da operasyon!

Diyarbakır'da Tahir Elçi'nin öldürüldüğü Sur ilçesinde polis ve jandarmanın PKK'lılara operasyonu sabahtan bu yana sürüyor. Zaman zaman çatışma sesleri gelen bölgede yaralılar da var.

Diyarbakır’ın sokağa çıkma yasağı ilan edilen merkez Sur İlçesi’nde kazılan hendeklerin kapatılması, barikatların kaldırılması ve PKK’lı teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için düzenlenen operasyonu polis ve jandarma özel harekat timleri birlikte yürütüyor. Haftasonu Tahir Elçi'nin öldürüldüğü ilçede zaman zaman silah seslerinin geldiği belirtilirken polis ve jandarma özel harekat timlerinin operasyonu sürüyor. Çıkan çatışmalarda yaralıların olduğu bildirildi.

Sokağa çıkma yasağının uygulandığı Cevatpaşa, Fatihpaşa, Dabanoğlu, Hasırlı, Cemal Yılmaz ve Savaş mahalleleri ile Gazi Caddesi’ne giden Dağkapı, Tekkapı, Urfakapı’da oluşturulan polis noktalarından giriş çıkışlar kontrol ediliyor.

İlçeye giren ve çıkanlar didik didik aranırken, olay yerine müdahale için giden ambulansların da arandığı gözlendi. Operasyona İstanbul, İzmir, Siirt, Erzincan, Batman’dan gelen özel harekat timleri de destek veriyor.

Polis ve jandarma özel harekat timlerinin yürüttüğü operasyonlar devam ederken, ilçeden zaman zaman silah ve patlama sesleri geliyor. Helikopterler de uçuş yaparak operasyonlara havadan destek veriyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN