Doğru aşı için zehirli yılanların kendisini sokmasına izin veriyor

Doğru aşı için zehirli yılanların kendisini sokmasına izin veriyor

ABD'de yaşayan Tim Friede doğru aşılamayı bulabilmek için zehirli yılanlara kendisini sokmalarına izin veriyor. 2011 yılında zehirli yılanın onu sokmasıyla komaya düşen Friede deneyler sayesinde insanlığa büyük bir katkı sağlamak istiyor.

[Karar]

Yılan aşığı olan Amerikalı Tim Friede 2011 yılında zehirli bir kobra tarafından sokulduktan sonra komaya düştü. Uzun süre tedavi altında kalan Friede şans eseri kurtarıldı. Yılanlara olan merakından vazgeçemeyen Friede uzman doktorlarla birlikte çalışma kararı aldı. Friede, kasten zehirli yılanlara kendini sokmalarına izin veriyor. Bu şekilde doğru aşılamayı bulmayı hedefleyen Friede "Senede birçok insan yılanların zehirlerinden ölüyor. Ben bu deneyleri yaparak kendimi feda ediyorum. Ölene kadar da vazgeçmeyeceğim" diye konuştu. 

SENEDE 125 BİN KİŞİ ÖLÜYOR

Araştırmalar sonucunda bir senede en az 125 bin kişinin yılan sokması nedeniyle hayatlarını kaybettiğini dile getiren Friede "Evimde beş ayrı zehirli yılan besliyorum. Devamlı beni sokuyorlar. Vücudumda ağrılar oluyor fakat dayanacak durumdayım" dedi. Friede'nin vücudunda bulunan fakat henüz belirlenemeyen bir madde 37 yaşındaki adamı yılan zehrinden koruyor. Bu koruma maddesinin tüm insanlığa yararlı olacağından emin olan yılan aşığı adam "Ben insanlara yardım etmek istiyorum" diye konuştu. 

YILANLARIN SOKMASINA İZİN VERİYOR

EŞİNDEN BOŞANDI

20 senelik hayat arkadaşı olan Beth Friede kocasının yılan aşkına daha fazla dayanamayınca geçen sene boşanmak istediğini söyledi. Hiç kimsenin onu bu aşktan vazgeçiremeyeceğini söyleyen Friede "Ya ben ölürüm ya da insanlık bu zehirden kurtulur" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN