Dolar ve altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Altın fiyatları 7 Mart

Dolar ve altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Altın fiyatları 7 Mart

Altın ve Döviz kurlarında meydana gelen son değişiklikleri haberimizde sizlerle paylaşıyoruz. Yatırımcıların ve vatandaşların en çok takip ettiği altın ve dolar fiyatları bugün ne kadar oldu diye merak ediliyor. Çeyrek altın kaç lira, gram altın ne kadar? 7 mart dolar kaç TL oldu gibi soruların yanıtını sayfamızdan bulabilirsiniz.

Altın ve Döviz fiyatları her gün olduğu gibi bu gün de kaç liradan işlem gördüğü merak ediliyor. Piyasalardan edinilen son verileri haberimizde sizlere aktarıyoruz. Özellikle gram ve çeyrek altın fiyatları sıkça sorulurken, dolar fiyatının da kaç lira olduğu gündemden düşmüyor. Güncel altın ve döviz kuru fiyatlarına sayfamızdan erişebilirsiniz. İşte 7 mart altın ve dolar fiyatları.

18-03/07/altin-ve-doviz-fiyatlari.jpg

İstanbul serbest piyasada dolar 3,8000 liradan, avro 4,7220 liradan güne başladı.

Kapalıçarşı'da 3,7980 liradan alınan dolar, 3,8000 liradan satılıyor. 4,7200 liradan alınan avronun satış fiyatı ise 4,7220 lira olarak belirlendi.

Dünkü kapanışta doların satış fiyatı 3,7900 lira, avronun satış fiyatı ise 4,7030 lira olmuştu.

ALTIN ZAYIFLAYAN DOLARDAN DESTEK BULUYOR

Küresel ticaret savaşı endişeleri ve zayıflayan dolarla destek bulan altının ons fiyatı yüzde 0.65 artışla 1328.50 dolara çıkarken, bakır, gümüş, platin ve palladyum fiyatları da yükseldi.

Dolar küresel piyasada ABD'den gelen birçok olumlu ekonomik veriye rağmen para birimleri sepeti karşısında değer kaybetti ve yüzde 0.40’lık düşüşle 89.65 düzyine geriledi.

Bakır yüzde 1.26 artışla 3.1675 dolara yükselirken, gümüş de yüzde 1.5’lik artışla 16.625 dolardan işlem gördü. Platin’de artış yüzde 0.45, palladyumda artış yüzde 0.41 oldu.

Petrol fiyatları ise ABD’nin Houston kentinden başlayan ve beş gün sürecek olan Cambridge Enerji Konferansı’nda, küresel petrol talebinin gelecek beş yıl içinde güçlü bir şekilde büyüyeceği açıklamasıyla artışa geçti.

Batı Teksas Petrolü yüzde 0.62 artışla 62.69 dolara gelirken, Brent Petrol yüzde 0.49 yükselişle 65.86 dolara çıktı.

Petrol İhraç Eden Ülkeler Teşkilatı (OPEC) ve ABD’li kaya petrolü üreticilerinin görüşmeleri de petrolde yukarı yönlü baskı yapıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN