Donald Trump'ın eşi Melani Trump: Benim tanıdığım adamı temsil etmiyor

Donald Trump'ın eşi Melani Trump: Benim tanıdığım adamı temsil etmiyor

ABD'de Cumhuriyetçi başkan adayı Donald Trump'ın 2005 tarihli ve kadınlarla ilgili cinsiyetçi ifadeler kullandığı bir ses kaydının ortaya çıkmasının ardından tepkiler gelmeye devam ediyor.

Washington Post'un önceki gün yayınladığı ve Trump'ın Access Hollywood programının sunucusu Nancy O'Dell hakkında kullandığı cinsiyetçi ifadeleri içeren ses kaydı sebebiyle Trump'a yarıştan çekilmesi yönünde baskılar artıyor.

Trump'ın eşi Melania Trump "Kocamın sözleri kabul edilemez ve çirkindi. Bunlar, benim tanıdığım adamı temsil etmiyor" ifadelerini kullandı. Bununla birlikte Melania Trump, toplumun kocasını bir lider olarak gördüğünü veözrünü kabul edeceklerine inandığını da sözlerine ekledi.  

16-10/09/melanie.jpg

SUNUCU O'DELL DE AÇIKLAMA YAPTI

Öte yandan Trump'ın sözlerinin hedefindeki O'Dell da söz konusu kayıtla ilgili yazılı açıklama yaptı: "Siyaseti bir yana bırakacak olursak toplumumuzda hâlâ bu tür yorumların yapıldığını gördüğüm için üzgünüm. Dün bu açıklamaları ilk duyduğumda kadınların böylesine nesneleştirilmesi beni hayal kırıklığına uğrattı. Hiçbir kadın, hiçkimse bu tür sözlerin odağında olmamalı. Cinsiyetine bakılmaksızın herkes saygıyı hak eder. Kariyerini bu seviyeye getirmek için çok çalışmış bir kadın olarak, her zaman daha iyisini başarmak için uğraşan bir toplum olacağımız umuduyla sesimi çıkarmam gerektiğini hissediyorum."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN