NASA, Ay’daki dünya dışından varlıklara ait izleri saklıyor

NASA, Ay’daki dünya dışından varlıklara ait izleri saklıyor

NASA’nın dünya dışındaki varlıklara ait izleri sakladığı iddiaları ortaya çıktı.

UFO meraklılarını heyecandan çıldırtacak yeni bir haber daha geldi. Daily Mail gazetesinin yayınladığı habere göre Ay’ın üzerinde bulunan bir yapının doğal yollar yerine dünya dışı varlıklar tarafından oluşturulmuş olabileceği söyleniyor.

16-05/25/moon-tower-aztec-mayan-warrier-fight-mike-tyson-1995-time-travel-traveler-las-vegas-ufo-ufos-sighting-sightings-alien-aliens-et-space-news-tech-cell-phone-phone-11-copy122.png

UFO’larla ilgili videolar yayınlayan ünlü YouTube kanalı Secureteam10, bu yapının doğal yollarla oluşmasına ihtimal vermediklerini, NASA’nın aynı bölgede 1967 yılında çektiği fotoğraflarda da benzer yapıların göründüğünü iddia etti.

16-05/25/moon-tower-aztec-mayan-warrier-fight-mike-tyson-1995-time-travel-traveler-las-vegas-ufo-ufos-sighting-sightings-alien-aliens-et-space-news-tech-cell-phone-phone-11-copy121.png

Grubun açıklamalarına göre NASA, söz konusu görüntünün arşivlerden kaldırıldığını, hatta mevcut olan görüntülerin de rötuşlandığını iddia etti. Yeni görüntülerde ise bölgede bulunan yapının ön kısmında, kuleye benzeyen yükseltiler görülüyor. Bu yükseltilerin geçmiş dönemlerde bilinmeyen varlıklar tarafından inşa edilmiş olabileceği öne sürülüyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN