Hakan Fidan ve Cevdet Yılmaz Reisi'nin cenazesi için Tahran’da

Hakan Fidan ve Cevdet Yılmaz Reisi'nin cenazesi için Tahran’da

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz ve Dışişleri Bakanı Fidan, helikopter kazasında yaşamını yitiren İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi, Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ve diğer yetkililer için başkent Tahran'da düzenlenen taziye merasimine katıldı.

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi, Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ve diğer yetkililer için başkent Tahran'da cenaze töreni düzenlendi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz ve Dışişleri Bakanı Fidan, yerel saatle 14:20’de Mehrebad Havalimanı’na ulaştı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz ve Dışişleri Bakanı Fidan’ın merasiminin icra edileceği İran Uluslararası Konferans Merkezi Velencek’e gitmek üzere yola çıktığı aktarıldı.

9318263.jpg

Kazada hayatını kaybedenler için Tahran’da İran Uluslararası Konferans Merkezi Velencek’te düzenlenen merasimde taziyeler, Cumhurbaşkanlığı görevi geçici olarak kendisine tevdi edilen Birinci Yardımcı Muhammed Muhbir tarafından kabul ediliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN