Otomattan kahve içti hayatı karardı! 36 saatlik yoğun bakımda ölümden döndü

Otomattan kahve içti hayatı karardı! 36 saatlik yoğun bakımda ölümden döndü

Mallorka'da bir havalimanında, otomattan aldığı böcek dolu kahveyi içen bir kadın, anafilaktik şok geçirerek 36 saat boyunca yoğun bakımda kaldı. Genç kadının ailesi, yaşanan bu tehlikeli olay nedeniyle havalimanına şikayette bulundu.

Mallorka'nın Palma kentindeki bir havalimanında yaşanan talihsiz olay, bir havayolu şirketinde çalışan 21 yaşındaki genç bir kadının sağlığını tehlikeye attı. Havalimanındaki içecek otomatından aldığı kahvedeki tuhaf tadı fark eden genç kadın, kahvesine daha yakından baktığında içinde birçok böceğin gezindiğini gördü.

36 SAAT YOĞUN BAKIMDA KALDI

Genç kadın kahveyi içtikten kısa bir süre sonra yüzünde ve boğazında şişlik meydana geldi. Anafilaktik şok belirtileri gösteren kadın, nefes almakta zorlandı. Havalimanındaki sağlık ekibi, acil müdahale olarak kadına adrenalin enjekte etti ve durumunun ciddiyeti üzerine Palma'daki bir kliniğe sevk edildi. Kadın, yoğun bakımda 36 saat kaldıktan sonra taburcu edildi.

NTV'de yer alan habere göre; bu olay, halk sağlığına yönelik ciddi endişeleri gündeme getirdi. Genç kadının ailesi, havalimanında yaşanan bu olayla ilgili olarak şikayette bulundu. Aile, içecek otomatındaki kahvede böcek bulunmasını "halk sağlığına karşı işlenmiş olası bir suç ve dikkatsiz yaralanma" olarak nitelendirdi ve otomatın bakımının havaalanı personeli tarafından açıkça yetersiz yapıldığını iddia etti.

Bu olayın ardından, havalimanı yetkilileri ve ilgili sağlık otoriteleri durumu araştırma sürecine girdi. Kapatılmış olan otomattan alınan numuneler inceleniyor ve otomatın bakım ve denetim süreçleri gözden geçiriliyor. Genç kadının sağlık durumuyla ilgili güncel bilgiler, kamuoyu ile paylaşılmaya devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN