Putin'den Merkel'le 'köpekli görüşme' açıklaması

Putin'den Merkel'le 'köpekli görüşme' açıklaması

Vladimir Putin, 2007 yılında Merkel'i Kremlin'de kabul ettiği görüşmede köpeklerden korkan Alman Başbakanı'nı labrador cinsi köpeğiyle "tanıştırmasının" ardından yaşanan krize dokuz yıl sonra açıklık getirdi.

[Karar]

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, 2007 yılında Almanya Başbakanı Angela Merkel'le yaptığı görüşmede yaşanan "köpek krizi"ne dokuz yıl sonra açıklama getirdi.

Putin, Alman Bild gazetesine verdiği mülakatta "amacının Merkel'i korkutmak olmadığını" söyledi. Putin, "Köpeğimi ona gösterdiğim zaman hoş bir şey yapmak istemiştim. Amacım korkutmak değildi" diye konuştu.

16-01/12/merkel-dog.jpg

"Bunu neden yaptığını biliyorum"

Köpeklerden korktuğu bilinen Alman Başbakanı, görüşme sonrası yaptığı açıklamada "Putin'in bunu neden yaptığını anlıyorum, bir erkek olduğunu kanıtlamak için yaptı. O kendi zayıflıklarından korkuyor. Rusya'nın hiçbir şeyi yok, ne başarılı bir politikaları ne de ekonomileri var. Sahip oldukları tek şey bu" demişti.

Putin, Bild'e görüşmeden sonra olayı Merkel'e açıkladığını ve kendisinden özür dilediğini söyledi.

16-01/12/merkel-putin-dog-meeting.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN