PYD kontrolündeki Telabyad’da sessizlik

PYD kontrolündeki Telabyad’da sessizlik

Suriye sınırındaki Telabyad’ın komşusu olan Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde sınırın Telabyad tarafında hareketlilik olmazken, Türkiye tarafında ise zırhlı araçların bekleyişi sürüyor.

Suriye Afrin’deki terör örgütü PYD ve YPG’ ye yönelik yapılan "Zeytin dalı" operasyonun 3. gününde devam ederken PYD’nin kontrolündeki Suriye’nin Telabyad kentinde ise hiç bir araç ve insani hareketlilik yaşanmıyor.

YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMİ

Sınırın Türkiye tarafında Türk birliklerinin yoğun güvenlik tedbirleri sürüyor. Sınır hattında zırhlı araçlar, sınır ötesinden gelebilecek girişimlere karşı hazır bekliyor.

Terör örgütlerine yönelik Afrin’de operasyon 3. günü doldururken Terör örgütü PYD’nin kontrolündeki Suriye’nin Telabyad ilçesinde ,hiç bir hareketin olmadığı gözlemlendi.

ŞANLIURFA/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN