'Radyasyona karşı alerjim var' dedi, erken emekli oldu

'Radyasyona karşı alerjim var' dedi, erken emekli oldu

Fransa'nın Toulouse şehrinde yaşayan 39 yaşındaki Marine Richard elektromanyetik dalgalara karşı alerjisi olduğunu söyleyerek mahkemeye başvurdu. Davayı kazanan Richard, erken emekli olarak ayda 700 euro maaş alacak.

Fransa'nın Toulouse şehrinde yaşayan 39 yaşındaki Marine Richard baş ağrısı sebebiyle mahkemeye başvurdu. Alman Stern gazetesinin haberine göre, savunmasında elektromanyetik radyasyona karşı alerjisi olduğunu ifade eden kadın, davayı kazanarak erken emekli oldu. 

Ayda 700 euro emekli maaşı

Ayda 700 euro emekli maaşı alınması öngörülen Richard savunmasında "Radyasyona karşı alerjim var. Ne zaman elektronik cihazların yanında dursam migrenim azıyor ve midem bulanıyor" ifadelerine yer verdi.

Elektromanyetik dalgaların insan üzerinde herhangi bir alerjik reaksiyon yaratıp yaratmadığı ise uzman doktorlar tarafından tartışma konusu haline geldi.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN