Twitter çöktü mü? İşte tüm detaylar...

Twitter çöktü mü? İşte tüm detaylar...

Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı sosyal medya ağı Twitter'a bağlanmakta güçlük çekiyor. Twitter'a girenler "Teknik bir hata var" mesajı alıyor. Yaşanan sorunların ardından sosyal medya kullanıcıları ise birbirlerine "Twitter'da neler oluyor" sorusunu sormaya başladı.

Twitter'da sabah saatlerinden bu yana sosyal medya kullanıcıları bağlantı sorunu yaşıyor. Twitter'a erişmek isteyen kullanıcılar "Teknik bir hata var" sorunuyla karşılaşıyor.

TWİTTER ÇÖKTÜ MÜ?

Bazı kullanıcılar Twitter'a erişse de tweet atma, mesaj gönderme veya arama yapma gibi fonksiyonları kullanamadığını da bildiriyor.

TWİTTER PERSONELİ AÇIKLAMA YAPTI

Konuyla ilgili herhangi bir resmi açıklama gelmese de Twitter'ın tartışma platformunda yaşanan bağlantı sorunuyla ilgili sorulan soruya cevap veren Twitter personeli Andy Piper, "Kısa süreli bir kesinti oldu. Bunun için özür dileriz. Sorun şu anda düzelmiş olmalı." ifadelerini kullansa da halen ara ara kesintiler devam ediyor.

17-05/19/1500660_4bc74fe6f73e588dbd0e981a263b6528.jpg

Aynı zamanda yaşanan sorunun Japonya, Avrupa ve Amerika'daki sunuculardan kaynaklandığı gözlemlenebiliyor.

TWİTTER, DESTEK HESABINDAN BİR MESAJ YAYINLADI

Twitter'ın resmi destek hesabı olan @Support üzerinden bağlantı sorunuyla ilgili yayınlanan mesajda, "Bugün bazı kullanıcılar tweet gönderirken sorun yaşadığını bildirdi. Bu sorun çözüldü, ilginiz için teşekkürler!" ifadeleri kullanıldı.

17-05/19/screenshot_4.png

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN