Yıllık 60 bin dolar vereceği bir ‘sevgili’ arıyor

Yıllık 60 bin dolar vereceği bir ‘sevgili’ arıyor

23 yaşındaki milyoner Jane Park, kendisini gerçekten sevecek bir adam arıyor. Yılda 60 bin pounda ödeyeceğini duyuran Park, görücüleriyle internet üzerinden tanışacak.

İngiltere’nin en genç milyoneri 23 yaşındaki Jane Park, milyoner olduktan sonra yaşadığı ilişkilerde mutsuz olduğunu, bu nedenle kendisini gerçekten sevecek adama yıllık 60 bin pound ödemeye yapacağını duyurdu.

Daily Mirror gazetesine konuşan genç milyonerin bir yakını, milyonerin kendisiyle ilişki yaşayan adamların kendisini mi yoksa bankada ki parasını mı sevdiklerinden emin olamadığını bu yüzden ilişkilerinin hemen bittiğini ve yalnız yaşamak zorunda kaldığını bu yüzden kendisine sadık kalacak doğru adama yıllık 60 bin pound vereceğini söyledi.

17 yaşındayken piyangodan bir milyon pound kazanan Jane Park, televizyon yıldızı Sam Callahan ile ilişki yaşamıştı. İlişki Callahan’ın kendisini aldatmasından sonra bitmişti. Sadakatin paradan çok daha önemli olduğunu söyleyen Jane, bir internet sayfası aracılığıyla kendisine talip olan kişiler ile görüşüp kiminle evleneceğine karar verecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN