BYD'nin fiyatıyla rakiplerine fark atan modeli geliyor! Herkes ucuza lüks otomobil sahibi olacak: Avrupa piyasası karışacak

BYD'nin fiyatıyla rakiplerine fark atan modeli geliyor! Herkes ucuza lüks otomobil sahibi olacak: Avrupa piyasası karışacak

BYD'nin fiyatıyla rakiplerine fark atan modeli geliyor! Artık herkes çok ucuza süper lüks otomobil sahibi olacak: Avrupa piyasası fena karıştı...

TUNACAN ATALAY

Çinli otomobil devi BYD, Avrupa'yı kasıp kavuracak yeni hamlesini duyurdu: Seagull (Martı) adlı uygun fiyatlı elektrikli hatchback modeli, gelecek yıl Avrupa pazarına giriş yapacak! Bu haber, Bloomberg tarafından yapılan özel bir haberle ortaya çıktı ve otomotiv dünyasında büyük yankı uyandırdı.

RAKİPLERİNİ FİYATIYLA EZMEYE GELİYOR!

BYD Seagull Unveiled: Name Trademarked; To Rival The Tiago EV, Citroen eC3 - DriveSpark News

Seagull, Çin'de 10 bin doların altında satılan, hız sabitleyici ve kablosuz telefon şarjı gibi premium özelliklere sahip bir model. Avrupa standartlarına uyum sağlamak için bazı modifikasyonlar ve gümrük vergileri eklenmesine rağmen, BYD yöneticileri Seagull'u Avrupa'da 21 bin 500 dolardan daha düşük bir fiyata satacaklarını açıkladı. Bu da, Avrupa'daki mevcut elektrikli otomobil modellerinin çoğundan çok daha uygun fiyatlı olacağı anlamına geliyor.

AVRUPA'DA ELEKTRİKLİ OTOMOBİL PAZARI KARIŞIYOR!

BYD Seagull: l'auto elettrica economica debutta in Europa - TecnoAndroid

BYD'nin bu hamlesi, Avrupa'da elektrikli otomobil pazarında büyük bir rekabeti tetikleyecek gibi görünüyor. Avrupa, Çin'den gelen uygun fiyatlı elektrikli otomobillerin artan baskısıyla karşı karşıya kalırken, Seagull'un gelişi bu rekabeti daha da kızıştıracak.

UYGUN FİYATLI ELEKTRİKLİ OTOMOBİL DEVRİMİ BAŞLIYOR!

Seagull'un Avrupa'ya gelişi, elektrikli otomobillerin sadece zenginlerin ulaşabileceği bir lüks olmaktan çıkıp, daha geniş kitlelere yayılmasının önünü açabilir. Bu durum, hem çevre dostu araçların kullanımının artmasına hem de Avrupa'daki otomobil pazarında büyük bir dönüşüme yol açabilir.

BYD Seagull'ın Avrupa versiyonu Pekin'de tanıtıldı

BYD'DEN AVRUPA'YA MEYDAN OKUMA!

BYD, Seagull ile Avrupa'daki rakiplerine açık bir meydan okuma yapıyor. Bakalım Avrupa'daki diğer otomobil üreticileri, Çinli devin bu hamlesine nasıl karşılık verecek? Elektrikli otomobil pazarındaki rekabet, önümüzdeki dönemde daha da kızışacağa benziyor!

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN