Mehmet Şimşek ve Nurettin Canikli’den Brexit tweeti

Mehmet Şimşek ve Nurettin Canikli’den Brexit tweeti

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek İngiltere’nin Brexit referandumuna ilişkin İngilizce tweet attın. Nurettin Canikli de "Dağılma süreci başlamıştır" dedi.

Ekonomiden sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, İngiltere’nin Brexit referandumunda Avrupa Birliği’nde kalmaya hayır demesiyle ilgili olarak tweet attı.

Şimşek tweetinde, “Pandora’nın Kutusu’nu açmak istemiyordunuz ama çoktan açıldı” dedi

Şimşek, tweetini İngilizce olarak paylaştı.

CANİKLİ: AB'NİN DAĞILMA SÜRECİ BAŞLADI

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, İngiltere'nin AB'den ayrılma kararı ile Birliğin dağılma sürecinin başladığını söyledi.

İngiltere'de dün gerçekleştirilen ve bu sabah sonuçları açıklanan referandumda ayrılık yanlıları zafer kazanırken, bu gelişmenin ardından Hollanda ve Fransa'daki muhafazakar partilerden de referandum çağrıları yapılmıştı.

Canikli, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Avrupa Birliği'nin dağılma süreci başladı, gemiyiilk terk eden İngiltere oldu" diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN